The purging of Jericho Reach

Erioch

Ύστερα από ταξίδι μίας σχεδόν εβδομάδας πάνω στο Thunder’s Word φτάνετε επιτέλους στο Watch Fortress Erioch όπου σας υποδέχεται ο Watch Captain Servais.

Watch Captain Servais: Υπέροχη δουλειά αδέρφια καλώς ήρθατε στο Watch Fortress Erioch, το νέο σας σπίτι, επιτρέψτε μου να σας ξεναγήσω.

Πρώτα περνάει την ομάδα από τα κελιά τους και τους δίνει χρόνο να αλλάξουν από τις πανοπλίες τους αμα το επιθυμούν.

Ο Osvaldr Grimnarch εκμεταλεύετε αυτή την ευκαιρία για να βάλει μία απλή φόρμα εργασίας και να εναποθέσει το κρανίο του Ravener σε μια άκρη μέσα στο κελί του.

Parthian: Captain Servais, δώσε μου λίγο χρόνο και εγώ με τη σειρά μου να απαλλαγώ από τη βαριά αυτή πανοπλία και να κλιεδώσω τα όπλα μου στον οπλοβαστό του κελιού μου…

Αφού έχετε αλλάξει όλοι σε κάτι ποιο ελαφρή περνάει από ένα τελευταίο κελί και χτυπάει την πόρτα. Μετά από λίγο βγαίνει ο Samael και σας λέει ότι αυτός θα είναι το νέο μέλος την ομάδας σας. Μετά από αυτό συνεχίζει την ξενάγισή σας στο Watch Fortress Erioch. Σας περνάει από τη σάλα φαγητού, που είναι μια τεράστια αίθουσα που θα μπορούσε άνετα να κρατήσει νούμερα είκοσι φορές μεγαλήτερα από την ομάδα σας. Στη συνέχεια σας περνάει από το παρεκλήσι για να περνάτε τις ώρες της προσευχή σας και αυτοσυγκέντρωσης. Δίπλα απο το παρεκλήση βρείσκετε η βιβλιοθήκη η οποία στεγάζει εκατομύρια τόμους που αρκετοί από αυτούς είναι δυσεύρετοι στην λοιπή αυτοκρατορεία αν όχι κατηγοριματικά απαγορευμένοι, εσείς όμως είστε υπό την αιγίδα της Holy Order of the Emperor’s Inquisition και κάτι που για τον απλό κόσμο μπορεί να είναι απαγορευμένο για εσάς μπορεί να είναι πηγή γνώσης για την καταπολέμιση τον χιλιάδων απείλων φανερών η κρυφών για την Αυτοκρατορεία. Μετά σας περνάει από τους χώρους προπόνησης και τελειώνει την ξενάγησή σας σταματόντας μπροστά σε μία μεγάλη πόρτα στο κέντρο του φρουρίου με το γράμμα Ωμέγα ανάγληφο πάνω της.

Watch Captain Servais: Αυτό που βλέπετε είναι το Omega Vault η καρδιά του φρουρίου μας. Μέσα του έχει κλεισμένες αρχαίες μηχανές, κατακόμβες και δωμάτεια. Όποιος γνωρίζει τι περιέχετε μέσα σε αυτά τα δωμάτεια και κατακόμβες έχει αφήσει αυτόν τον κόσμο προ πολλού. Η πύλη ανοίγει αυτόνομα και κανείς δεν ξέρει πότε και γιατί ανοίγει. Το μόνο που ξέρουμε είναι οτι η κρύπτη ανοίγει σαν ανταπόκρισει σε διάφορες εξελήξεις στο Jericho Reach. Επίσης στο κέντρο του έχει μια δεύτερη κρύπτη η οποία είναι ασφαλισμένη όσο τίποτα στον κόσμο και σιγά σιγά ξεκλειδώνετε από μόνη της. Φημολογείτε ότι μέσα της περιέχει ενα αντικείμενο ή μπορεί και όπλο που θα μας δώσει το πλεονέκτημα να επαναφέρουμε όλον αυτόν τον τομέα υπό την αυτοκρατορική σημαία. Αλλά όλα αυτά είναι απλός λόγια και μάλιστα κάτι που θα έπρεπε να γνωρίζετε ήδη αλλά μου αρέσει να φλιαρώ! Ο λόγος που τελειώσαμε την ξενάγηση εδώ είναι για να πάρετε τον όρκο της επαγρύπνησης και να ενταχθείτε επίσημα πια στην Deathwatch.

Και σας ζητάει να γονατίσετε. Και σας αναφωνεί τον Ορκο.

Ύστερα απο μισή περίπου ώρα

Watch Captain Servais: Με αυτά έχουμε τελειώσει την ξενάγησή σας στο φρούριο. Είστε ελεύθεροι να πάτε όπου θέλετε και να κάνετε ότι επιθυμήτε μέχρι να σας χρειαστούμε. Εννοείτε ότι δεν σας έχω δείξει όλους τους χώρους απλώς αυτους που είναι για καθημερινή χρήση. Άμα μπείτε στο σύστημα έχει ένα πλήρη χάρτι του φρουρίου και εκτός από την κρύπτη που ανοίγει αυτόματα κανένας τομέας δεν είναι μη προσβάσημος σε έσας. Καλή σας μέρα αδέρφια και καλώς ήρθατε στο Watch Fortress Erioch και στο Jericho Reach.

Και με αυτό αποχωρεί και σας αφήνει να κάνετε ότι θέλετε.

Osvaldr Grimnarch: Αδέρφια εγώ θα πάω στο χώρο προπόνησης να ξεμουδιάσω λίγο. Aradiel τη θα έλεγες για μία ανταλλαγή τεχνικής ?

Aradiel: Ευχαρίστως, Osvaldr Grimnarch! Τιμή μου. Αλλά σε προειδοποιώ, τα δαγκώματα απαγορεύονται, χεχεχε.

Ενώ όλοι σας ασχολείστε με διάφορες δραστηριότητες ανά το φρούριο, ο Aradiel και ο Osvaldr Grimnarch είναι στο χώρο προπόνησης, ο Parthian στη βιβλιοθήκη και ανατρέχει σε παλίες μάχες και ψάχνε να βρεί μοτίβα και τακτικες ενώ ο Samael είναι στο κελί του και αυτοσυγκεντρώνετε, κάθε έναν από εσάς σας πλησιάζει ένας δουλοπάρικος του φρουρίου και σας ενημερώνει ότι η παρουσία σας είναι αναγκαία στο κέντρο επιχηρείσεων.

Με το που φτάνετε αντικρείζετε μία τεράστεια αίθουσα με εκατοντάδες σταθμούς ελένχου οι οποίοι είναι διαμορφομένοι σαν μία πυραμίδα που στην κορυφή της έχει τον κεντρικό σταθμό ελένχου. Στους σταθμούς κοντά στη βάση της πυραμίδας παρατηρείτε οτι είναι κατελημένοι από δουλοπάρικους που κοιτάνε στατικές πράσινες οθόνες από θέατρα επιχειρήσεων ανα τον τομέα Jericho Reach, ενώ οι σταθμοί ποιό κοντά στην κορυφή της πυραμίδας είναι ποιό ανάγλυφοι και ορισμένοι έχουν και τον αυτοκρατορικό αετό χαραγμένο πανώ τους ενώ είναι επανδρομένοι από Imperial guards. Το πρώτο πράγμα που τραβάει την προσοχή σας καθώς μπαίνετε στην αίθουσα είναι ο πανικός που φένεται να έχει αρχίσει να κατασταλάζει με σκόρπια χαρτιά και ηλεκτρονικούς πίνακες πληροφοριών που βρείσκονται διάσπαρτοι στον χώρο, ενώ δουλοπάρικοι τρέχουν αριστερά και δεξιά για να φέρουν το μπάχαλο σε μία τάξη. Επίσης σε αρκετούς σταθμούς βλέπετε δουλοπάρικους να έχουν υποστεί εγκεφαλικά και άλλες μορφές εξουθένωσεις από τον όγκο τον πληροφοριών που είχαν να επεξεργαστούν της τελευταίες μέρες.

Φτάνοντας στο κεντρικό σταθμό ελέγχου σας υποδέχετε μια γιγαντιέα οθόνη γεμάτη εικόνες και ορισμένα βίντεο ενώ από κάτω της στέκονται ο Watch Captain Servais και η Inquisitor Adrielle Quist η οποία σηκώνει το κεφάλι της από ένα τραπέζι γεμάτο με χάρτες και σας καλοσωρίζει με ένα νεύμα. Από το καχεκτικό παρουσιαστικό της καταλαβαίνετε οτι το μοναδικό πράγμα που την κρατάει όρθια είναι η καθαρή της ψυχική δύναμη.

Inquisitor Adrielle Quist: Συγγνώμη πού έχω καταλάβει τον κέντρο επιχειρήσεών σας αλλά τις τελευταίες μέρες έχουμε λάβει αρκετές περίεργες πληροφορίες από το ‘Canis Salient’. εκείνη τη στιγμή σηκώνει το κεφάλι της να δεί την οθόνη από πάνω της που παρουσιάζει αρκετές δυνάμεις των Ταυ καθώς και τους υποστηρικτές τους. Η ποιό επικρατέστερη αναφορά είναι σχετικά με μία καταιγίδα από μαύρα μαχαίρια που πέσαν στη μέση μίας μάχης. Οι Imperial guards που είναι στον συγκεκριμένο τομέα προσπάθησαν να μας στείλουν ένα δείγμα αλλά η θήκη που το μετέφερε ήταν άδεια. Αυτό όμως που μας έβαλε σε ανυσιχεία ήταν ότι το Omega Vault φανέρωσε άλλο ένα δωμάτιο με το που φορτώσαμε το περιστατεικό στον κεντρικό υπολογιστή. Από τότε προσπαθούμε να βρούμε ο,τι μπορούμε να βρούμε σχετικά με το γεγονός. Καταφέραμε να βρούμε μία φωτογραφεία που έχει κάποιο συσχετισμό. και γυρίζοντας ένα κουμπί στην κεντρική κονσόλα μία φωτογραφεία υπερκαλείπτει όλες τις υπόλοιπες στη οθόνη από πάνω της, η οποία δείχνει τους Vespid και τους Imperia Guards να έχουν εμπλακεί σε μία αιματηρή μάχη ενώ τους καλύπτει μια δυσοίωνη σκιά με αιχμές. Με τον χειρησμό ενός άλλου κουμπιού η εικόνα τραβιέτε προς τα πίσω για να δώσει μια ποιό πανοραμική όψη. Παρόλη την πανοραμική θέα του τοποίου δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο που θα μπορούσε να προβάλει μία τέτοια σκιά. Κυκλόνωντας το μαύρο σχήμα με το δάχτυλό της συνεχίζει. Πιστεύουμε ότι είναι το ίδιο σημείο που έχουμε και στην αναφορά απο τους Imperial Guards. Όπως βλέπετε και εσείς υπάρχει κάτι το αφύσικο. Θα μπορούσα να στείλω μία από τις δικές μου δυνάμεις για να το εξερευνήσει αλλά το γεγονός ότι άνοιξε το Omega Vault ενδιαφέρει ολόκληρο το Chamber of Vigilance. Επίσης πιστεύουμε ότι οι Tau έχουν στείλει μία δικία τους επίλεκτη όμαδα να εξερευνήση το γεγονός. Ο,τι και αν ήταν αυτό δεν μπορεί να είναι επικίνδηνο ή να σχετίζετε με το Omega Vault αλλά οπώς και να έχει δεν μπορούμε να το αφήσουμε να πεσει στα χέρια του εχθρού. Έχετε καμία απορία μέχρι εδώ?

Inquisitor Adrielle Quist: Πρωτού συνεχίσω θα πρέπει να σας δείξω τη φανέρωσε το Omega Vault. και κάνοντας μία κίνηση προς τα πάνω η “μηχανή πνεύμα” πού ελένχει την αίθουσα ανταποκρείνετε ανοίγοντας ένα βάθρο ενώ υδραυλικά πιστόνια ανεβάζουν από μέσα του τρείς archeotech luminators. Πανω τους έχουν σκαλισμένα ανάγλυφα αυτοκρατορικής προέλευσης, ενώ ένα απαλό γαλάζιο φώς φέγγει άπο μέσα τους. Με την ιερή συμφωνία που έχουν υπογράψει οι δύο τάξης, οι Inquisition και οι Adeptus Astartes αιτούμε την βοήθειά σας για να ξαναφέρουμε το φώς στο σκότος.

Με αυτά ετοιμάζεστε να περάσετε στις τελευταίες λεπτομέριες πρωτού σας κατεβάσουν στον Baraban για να βρείτε τι έχει γίνει.

Η ομάδα που επιβηβάζετε στη φρεγάτα Spear of Fury είναι ο Osvaldr Grimnarch, Parthian, Aradiel και ο Samael. Με αρχηγό αυτή τη φορά τον Osvaldr Grimnarch ο όρκος που πέρνετε είναι Oath of Glory και σας έχουν παραχωρηθεί 50 requisition points για την τρέχουσα αποστολή.

Comments

Παρακαλώ πείτε μου άμα αλλάζετε σε κάτι ποιό άνετο και μπορείτε να κάνετε και ερωτήσεις στον Servais για ότι θέλετε.

Erioch
 

Θα φορέσω το ράσο μου.

Erioch
 

Χαχα ποιο ράσο τι λέει; Εγώ τι ρούχα μπορώ να βάλω;

Erioch
 

Οι Dark Angels φορανε ρασα (η κατι σαν ρασα) και το βλεπεις και απο τις φωτογραφιες τους που ολοι εχουν πανω απο την πανοπλια χυτονες =)
Εσυ μπορεις να βαλεις μια απλη φορμα εργασιας οπως ολοι οι υπολοιποι ;)

Erioch
 

Και πάλι ενδυματολογικές διακρίσεις…

Erioch
 

Γιατί? Και οι Λύκοι φοράνε προβιές λυκων! Εμεις φταίμε που διάλεξες φλορικια ομάδα? =p

Erioch
 

Ε όχι και φλώροι! Αυτό πάει πολύ, θα τα πούμε στο δικό μου game!

Erioch
 

Mπαίνω στο χάρτη… Θέλω να δω τι παίζεται!

Erioch
 

Δε πειραζει σε συγχωρουμε γιατι εχεις ωραιο μπλε χρωμα και τραβαει τα πυρα =)

Erioch
 

Ως Ultramarine, μάλλον χιτώνα φοράς (Ελληνορωμαϊκό background).

Erioch
 

Eυχαριστώ Κωστή για την πληροφορία! Ακούς εκεί φόρμα εργασίας! Φοράω το χιτώνα μου, λοιπόν!

Erioch
 

Πού μπορώ να βρω κάτι ενδιαφέρον να κάνω; Πρότεινέ μου κάτι!

Erioch
 

Πηγαίνω στο ναό για ανάγνωση…

Erioch
Araliki

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.